Circular 06/2019 - ASSEGURANCES DE CONVENI

Benvolguts/es senyors/es,

Us recordem que és necessari que la vostra Empresa tingui contractada i actualitzada una Pòlissa d’Assegurança que cobreixi, entre d’altres, l’assegurança d’accidents, invalidesa i/o defunció dels treballadors, quan així ho determini cada Conveni Laboral.

A continuació us detallem alguns exemples de les quantitats mínimes a contractar per cada treballador que estableixen alguns dels molts Convenis laborals actuals.

En qualsevol cas, haureu de contactar amb la vostra companyia asseguradoraperquè us assessori, revisi, i/o modifiqui les cobertures que us corresponen segons el Conveni Laboral concret aplicable a la vostra Empresa. 

 

 

Per últim us recordem que, si no ho heu fet encara, és necessari que ens lliureu còpia del rebut de la prima anual que pagueu per aquesta assegurança, per a poder imputar-la de forma proporcional a cada treballador a la seva nòmina i procedir a la seva cotització a la Seguretat Social.

 

 

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb el nostre despatx.

 

Cordialment

Fecha publicación: 3/25/2019
Top

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.