CIRCULAR 06/2020 - NOVETATS CORONAVIRUS 14/03/2020

Benvolguts/es senyors/es,

 

 

Ahir 13/03/2020 a última hora es van publicar al DOGC les següents mesures excepcionals adoptades per la Generalitat:

 

Tancament temporal des d’avui mateix 14 de març i durant un mínim de 15 dies (fins al 28 de març) entre d’altres, dels següents negocis:

  • Bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració llevat d'aquells que estiguin integrats en un establiment hoteler o en centres sanitaris o socials residencials.
  • Centres comercials, incloses grans superfícies i galeries, a excepció d'aquells establiments dedicats exclusivament a la venda de productes de consum habitual (alimentació, neteja i higiene) i d'aquelles àrees dels centres comercials amb la mateixa activitat.
  • Tota classe d'instal·lacions esportives, gimnasos i clubs esportius, tant de titularitat pública com privada.
  • Teatres, de cinemes, de sales de festa, discoteques, pubs, sales de ball, sales de concert, sales de karaoke, cafès teatre i cafès concert i qualsevol altre establiment recreatiu.
  • Estacions d'esquí, d'esquí nòrdic i de les estacions de muntanya.
  • Establiments de joc (salons recreatius, casinos, bingos i qualssevol altres).
  • Parcs d'atraccions, parcs temàtics i qualsevol altre centre que realitzi activitats d'oci o de lleure.

 

Aquestes mesures són expressament tipificades com a causa de força major, per la qual cosa les empreses i empresaris afectats poden tramitar Expedients de Regulació d’Ocupació de suspensió temporal de contractes per força major i els treballadors passar a situació d’atur durant aquests dies.

 

Aquestes mesures tenen una vigència mínima de 15 dies i es podran revisar en coherència amb la situació epidemiològica del coronavirus en cada moment.


Per a qualsevol dubte o aclariment estem a la vostra disposició.
 


Cordialment

Fecha publicación: 3/14/2020
Top

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.