Circular 07/2019 - DECLARACIONS RENDA I PATRIMONI 2018

Benvolguts/es senyors/es,
 


Aquest any la campanya de presentació de les declaracions anuals de l’IRPF i de l’Impost Sobre el PATRIMONI de l’exercici 2018 comença demà 2 d’abril i finalitzarà el proper 1 de juliol.
Si voleu que ens encarreguem de les vostres declaracions, us agrairem que contacteu amb el nostre despatx i ens feu arribar les dades i informació necessàries, que trobareu en el document adjunt.
Aquest any, entre d’altres, cal prestar especial atenció a les següents operacions i novetats:

  • Prestacions de Maternitat i Paternitat percebudes de la Seguretat Social (declarades exemptes)
  • Increment deduccions de maternitat per despeses de Llars d’Infants.
  • Arrendament d’immobles amb fins turístics (els intermediaris immobiliaris, com per exemple Booking i Airbnb, entre d’altres, tenen obligació d’informar a l’AEAT de totes les dades i transaccions).
  • Beques per cursar estudis reglats (augmentada l’exempció)
  • Famílies nombroses.
  • Informació cadastral i dades de propietat d’immobles, ingressos per arrendaments, subvencions, ajuts per a la compra de determinats vehicles i resta d’ajudes i ingressos de transcendència tributària que no figurin a la informació fiscal que facilita l’AEAT.

 

​Pel que fa a la Declaració de l’Impost sobre el Patrimoni, us recordem que el mínim exempt a Catalunya continua estant en els 500.000 €.

Per últim, com venim informant els darrers anys, cada cop és més nombrosa i detallada la informació a tenir en compte en les declaracions i l’AEAT continua augmentant la informació que rep dels nostres ingressos, béns i operacions, per la qual cosa recomanem ser escrupolosos en les declaracions i declarar les operacions realitzades per evitar possibles discrepàncies i sancions.
 


Cordialment

 

Fecha publicación: 4/1/2019
Top

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.