Circular 10/2019 - NOTIFICACIONS TELEMÀTIQUES DE TRÀNSIT PER A LES EMPRESES

Benvolguts/es senyors/es,
 


Us recordem l'obligació per a totes les Empreses propietàries de vehicles de donar-se d'alta al sistema de la "Adreça Electrònica Viària" (DEV) per tal de rebre les notificacions d’infraccions i multes de trànsit per mitjans electrònics.


La DEV és una bústia electrònica en la qual les diferents administracions competents amb competències en trànsit comunicaran qualsevol notificació o multa relativa als vehicles mitjançant SMS o correu electrònic.


De moment, per a les persones físiques donar-se d’alta al sistema de DEV és voluntari. No obstant, és obligatori per a les persones jurídiques titulars de vehicles. També els arrendataris a llarg termini, com empreses que tinguin vehicles en leasing o renting.


Us recordem que l’Administració sanciona a les Empreses en cas que no comuniquin les dades dels conductors que cometen infraccions amb vehicles d’Empresa. L’alta i gestió del sistema DEV permetrà a les empreses obligades rebre les notificacions per mitjans electrònics i comunicar les dades dels conductors pel mateix sistema.

Si voleu que us tramitem l’alta al sistema estem a la vostra disposició al correu lorena@forumsl.com o trucant al 972266362.
 

 

Cordialment

Fecha publicación: 5/9/2019
Top

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.