Circular 11/2019 - REGISTRE DIARI DE JORNADA

Benvolguts/es senyors/es,
  

Com a continuació a les Circulars 05/2019 i 08/2019 us adjuntem una GUIA INFORMATIVA publicada pel Ministeri de Treball, amb motiu de l’entrada en vigor el passat 12 de maig de l'obligació del Registre Diari de Jornada de tots els treballadors per a totes les Empreses.

Des de la publicació del RDL 8/2019 que va establir la obligació d’aquest Registre, el Ministeri de Treball ha anat rebent nombroses consultes sobre aquesta matèria, motiu pel qual ara, segons informa la pròpia Administració, publica aquest document, elaborat amb la finalitat de facilitar l’aplicació pràctica de la norma, on es recullen criteris merament informatius, sense perjudici de la interpretació de la norma que correspon als Jutjats i Tribunals de l’ordre social.

Com sempre, per a qualsevol qüestió relacionada aquest assumpte poden contactar amb el nostre despatx.
   

Cordialment

Fecha publicación: 5/16/2019
Top

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.