DARRERES MESURES I SITUACIO ACTUAL

 

Per tal de mantenir-vos informats fem un breu resum de la situació a dia d’avui, dilluns 13 d'abril del 2020.

 

Queda prorrogat l’Estat d’Alarma fins a les 00.00 hores del dia 26 d’abril, mantenint-se les restriccions, limitacions, prohibicions i suspensió d’activitats iniciades el 14 de març.


El 9 d’abril va finalitzar el permís retribuït recuperable per als treballadors d’activitats declarades com a no essencials, per tant els treballadors d’aquests sectors poden reincorporar-se a la feina sempre i quan no puguin realitzar-la mitjançant teletreball.


S’estableix la suspensió de totes les obres que es realitzin en immobles on hi hagi persones no relacionades amb l’activitat d’execució de l’obra i que per la seva ubicació permanent o temporal o necessitat de circulació, residencia, treball o altres puguin tenir contacte amb el moviment de treballadors o trasllat de materials.
S’exceptuen les obres o treballs puntuals per realitzar reparacions urgents.


No podem assegurar una data de cobrament fiable per a les prestacions d'atur dels treballadors afectats per un ERTO. Segons els sindicats hi ha un col·lapse administratiu que impedeix que tots els pagaments es puguin efectuar a la data prevista.


Per últim, us adjuntem la Guia de Bones Pràctiques en els Centres de Treball, amb informació i recomanacions per a la prevenció del contagi del COVID-19.

 

Els mantindrem informats de qualsevol novetat que els afecti.

Per a qualsevol dubte o aclariment estem a la vostra disposició.

 

 

Cordialment

 

Fecha publicación: 4/13/2020
Top

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.